Odvápňováč pro kávovar s barevným indikátorem

TEKUTÝ ODVÁPŇOVAČ ODSTRANÍ VÁPENATÉ USAZENINY uvolňuje a odstraňuje vodní kámen v kávovarech, varných konvicích, parních troubách, myčce, pračce, parních čističkách, zařízení produkujicí horkou páru, parních generátorech atd.

PERFEKTNÍ ODVÁPNĚNÍ A JEHO VYUŽITÍ v domácnosti a průmyslu - tento silný koncentrát je vhodný  jako čistič do koupelen a sanitu.Odstraňuje uhličitan vápenatý při prvním použití, lze použít rovněž na armatury, sprchové hlavice, vodní filtry a ponorné ohřívače vody

ZÁKLADNÍ ZNEČIŠTĚNÍ, ÚČINNOST A PŘÍSLUŠNÝ MATERIÁL Vysoce účinný koncentrát pro rychlé a snadné odstranění vápenatých usazenin. Odváňovač nezpůsobuje žádné toxické pachy nebo páry, je bez zápachu. Po odvápnění stačí propláchnout čistou vodou

ODSTRAŇUJE VÁPENATÉ USAZENINY Pravidelné odstraňování vodního kamene Vám ušetří spoustu práce a úsilí z dlouhodobého hlediska. Stojí za to bojovat s vodním kamenem dříve než se vyskytne. 

100% ZÁRUKA Pokud nejste spokojeni s odvápňovačem WoldoClean, zašlete nám e-mail a my Vám vrátíme kupní cenu v plné výši.

 

Klasický: odvápňovač WoldoClean s barevným indikátorem

  • Pravidelné používání odvápňovače WoldoClean zajišťuje dlouhou životnost a energetickou účinnost kávovarů a dalších vodních spotřebičů. Vápenné usazeniny mohou zvýšit spotřebu energie přístroje až o 30%.
  • Snadné a bezpečné použití pro snadné a rychlé odvápnění.
  • Odstraňovač WoldoClean nezanechává žádné zbytky, přístroj je po odvápnění a následném opláchnutí bezpečný pro potraviny.
  • 750 ml odvápňovače WoldoClean je dostatečné pro 6 odvápňovacích operací.
  • Praktický měřič na boku lahve pro perfektní dávkování.
  • Barevný indikátor indikuje intenzitu odbarvení. Pokud se tekutina nezmění , může být použita pro další jiná zařízení k odvápnění. 
  • Naše obaly jsou recyklovatelné a mají tak nízké dopady na životní prostředí.

 

Jak používat: Jak správně používat odvápňovač WoldoClean?

  • Smíchejte 125 ml odvápňovače (měřidlo na straně láhve pomáhá při dávkování) s 500 ml vody ve vodní nádrži.
  • U kávovarů: Pokud máte v kávovaru program odvápění, dodržujte jednotlivé kroky a pokyny výrobce.
  • Alternativně nechte celou tekutinu protékat strojem a počkejte 5-10 minut.
  • Naplňte zásobník na vodu a nechte celý zásobník 1 - 2x protéct celým přístrojem. 

 

 

 

Výroba

Náš dezinfekční přípravek WoldoClean a naše čisticí tablety WoldoClean jsou vyráběny a baleny výhradně  v Německu za vysokých standardů kvality.

Díky pravidelným kontrolám během výroby zajišťujeme konzistentní kvalitu.

 

 

 

Barevný indikátor

Dekalcifikátor má barevný indikátor, tento barevný indikátor indikuje odvápňovací výkon. S odvápěcím zařízením WoldoClean je možné odvápňovat několik jednotek odvápňovacím roztokem. Pouze když se indikátor barvy změní z červeně na nažloutnutí, odčerpání energie se spotřebuje.

 

 

POUŽITÍ

Díky univerzálnímu vzorci lze odvápňovač WoldoClean použít pro všechny vodní spotřebiče.
Vždy dodržujte pokyny výrobce zařízení.
Také vodní kámen na různých površích, např. obkladech ve sprše je možné odstranit.

 

 

Varování. Dráždí kůži. Způsobuje vážné podráždění očí. Používejte ochranné rukavice, ochranné brýle.

PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody a mýdla. Při podráždění kůže: Vyhledejte lékařského ošetření.

PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařské ošetření. Odstraňte obsah/obal v souladu se zákonem o odpadech.

Zpět do obchodu